Tvrtka Klio d.o.o. osnovana je 1993. godine u Zagrebu, kao nastavak dugogodišnjeg radnog iskustva njenih osnivača.
Djelatnost  tvrtke je zastupanje inozemnih tvrtki na području Republike Hrvatske, veleprodaja njihovih proizvoda i pružanje usluga. Od samog početka razvijamo prodaju u više segmenta industrije; Proizvodi za elektrostatsku plastifikaciju metala, proizvodi za označavanje i graviranje, te industrijske trake i ljepila.

U segmentu elektrostatske plastifikacije metala, nudimo kompletna rješenja od uređaja i postrojenja za praškasto lakiranje (sistem ključ u ruke), preko repromaterijala u obliku boja u prahu, sredstva za kemijsku pripremu materijala, pokrivnih temperaturnih traka, do mjernih instrumenata za ispitivanje kvalitete. Naši su partneri svjetski prisutne i priznate firme, poput Tiger Coatings, Austrija, proizvođač praškastih lakova sa proizvodnjom na 4 kontinenta i razgranatom mrežom distributera u 37 zemalja. Zatim, tvrtka Wagner, SR Njemačka, vodeći proizvođač opreme i sustava za lakiranje metala i ostalih materijala s praškastim i tekućim bojama, također prisutan na 4 kontinenta putem vlastitih tvrtki u 19 zemalja i u mnogim drugim zemljama kroz mrežu tvrtki Distributera.

Nadalje, nudimo kompletna rješenja za lasersko graviranje, direktni UV tisak, izradu štambilja, repromaterijal i pribor za izradu natpisnih ploča, reklama i putokaza, te promotivne artikle i ID bedževe namijenjene za personalizaciju. Naši partneri u ovom segmentu su također svjetski lideri u ovoj industriji. Tvrtka COLOP proizvođač pečata, datumara i ostalog pribora, Epilog Laser proizvođač strojeva za lasersko graviranje, Rowmark proizvođač materijala za graviranje, Direct Color Systems proizvođač printera za direktni tisak i ostali čije proizvode možete pronaći na ovoj web stranici. U ovom segmentu nudimo naše usluge servisa i održavanja strojeva za lasersko graviranje, usluge formatiranja (rezanja) raznog pločastog repromaterijala, izradi polugotovih znakova, natpisnih tabli, putokaza i itd.

Našu smo ponudu upotpunili proizvodima multinacionalne kompanije 3M, SAD, u sektoru industrijskih ljepljivih traka i ljepila, koja pronalaze primjenu ne samo u gore navedenim granama industrije, nego su nezaobilazni dio puno većeg spektra.

Naša je vizija biti neizostavan partner domaćim tvrtkama u distribuciji proizvoda, repromaterijala i pružanju usluga potrebnih u njihovim raznolikim djelatnostima. Vaš uspjeh je i naš uspjeh!