Lotus-Laser-Systems

Lotus Laser Systems je brand u potpunom vlasništvu Laserite Ltd, UK osnovanom 1995.
Specijalizirani su u dizajnu i proizvodnji strojeva za lasersko rezanje i uređaja za označavanje. Sve isporučene sustave podržava mreža visoko kvalificiranih i iskusnih distribucijskih partnera širom svijeta.

Tehnologija:

Strojevi našeg principala koncipirani su na fiber laserskim generatorima valne duljine 10 64nm, renomiranog njemačkog proizvođača IPG Photonics , te galvanometrom tkz. scan glavom za brzu refleksiju laserskog snopa na radnu površinu. Ovom tehnologijom omogućava se do 80x brži prijenos laserskog snopa na radnu površinu u odnosu na laser plotere. Namjenjeni su u većini slučaja za markiranje i graviranje svih vrsta metala, pojedinih vrsta plastike (polikarbonati, ABS itd.), te brzo graviranje fotografija na potpuno crnom mramoru.

Modeli:


iMETA-C_galvo fiber_marker

µMETA

Dizajnirana, sastavljena, konfigurirana i testirana u Velikoj Britaniji prema ISO9001 (2015), CE i RoHSII propisima, μMeta je bogata značajkama i funkcionalnostima 1μm fiber laserskih radnih stanica na današnjem tržištu. Standardno dolazi s potpuno automatskom, pneumatski upravljanom pristupnim vratima koja operatoru daje odmah očiglednu naznaku kada je posao završen, (vrata se podižu), kao i kut pristupa radnom području od 180 stupnjeva, μMeta se može natjecati s alternativnim sustavima. μMeta se može konfigurirati s raznovrsnim opcijama leća i s maks. hodom Z-osi 450 mm, koja se može kontrolirati pomoću softvera; Rad naμMeta su nekoliko klikova mišem za postavljanje i ponavljanje konzistentnosti. μMeta je dizajnirana da štedi prostor i energiju, te je proizvedena od materijala koji se mogu reciklirati.

Više…(preuzmi brošuru)


iMETA-C_galvo fiber_marker

iMETA C

iMeta-C je najmanja iMeta varijanta galvo fiber markera.Ovaj stroj je visoke performanse (klasa 4) fiber laserski marker koji se često integrira u proizvodne linije za kontinuiranu 24/7 proizvodnju ili se može koristiti kao samostalni sustav gdje je prostor ograničen.

Više…(preuzmi brošuru)


iMeta-T_glaserski_ fiber_marker

iMeta-T

iMeta-T je kompaktni laserski fiber marker posebno dizajniran za situacije kada je prostor zbijen.Osnovna jedinica je slobodno stojeća i može biti montirana na pod (podlogu) čineći iMeta-T idealnim za samostalan prilagođeni sustav ili kao dio proizvodnog procesa. U odnosu na iMETA C model opremljen je softverski kontroliranom Z – osi.

Više…(preuzmi brošuru)


META-C4_galvo_fiber_marker

META C4

Svojim Klasa 4 oblikom Meta C4 je najdostupniji galvo fiber laserski stroj za označavanje.Visoka brzina, samobaždareni deflektor laserskog snopa osigurava maksimalnu produktivnost i kvalitetu ispisa.Radna stanica je opremljena značajkama kao što su programabilna Z-os i T-slot radni stol kao standardne značajke.Ovaj sustav je optimiziran za brzi dio utovar i rad, a može biti opremljen opcionalnom transportne trakom za poboljšani protok.

Više…(preuzmi brošuru)


iMETA-C4_galvo_fiber_marker

iMETA C1

Meta C1 je najprodavaniji Klasa 1 galvo fiber laserski stroj za graviranje. Pneumatska vrata su jedna od najbržih u ovoj klasi, čak 4 puta brža od konkurentskih strojeva. Veliki prozor za sigurno promatranje i IR zaštitno staklo čini sustav najsigurnijim iz asortimana iMETA strojeva pri uporabi. Meta C1 stoga je pogodna za većinu radnih okruženja.

Više…(preuzmi brošuru)


Slike uzoraka:

galvo_fiber_marker-uzorak-1
galvo_fiber_marker-uzorak-2
galvo_fiber_marker-uzorak-3
galvo_fiber_marker-uzorak-4
galvo_fiber_marker-uzorak-5
galvo_fiber_marker-uzorak-6