NATPISNI-SISTEMI_clearpath_logo
ClearPath je vodeći svjetski dobavljač komponenti za profesionalne proizvođače znakova. Široki izbor ukrasnih vijaka, zidnih pričvršćivača– distancera, zidnih i stolnih natpisnih vodilica.

Distanceri i pribor

Clear Path sustav putokaza nudi nekoliko odličnih alternativa za ugradnju ili prikaz putokaza u građevinama. Od nosača za obavijesti preko poklopaca i pultova do sustava prikaza na stolovima, ClearPath daje dizajnerima, arhitektima i izrađivačima znakova alat za kreiranje kohezivnog, suvremenog izgleda putokaza. Bez obzira na to je li vaš projekt mali ili veliki, ClearPath ima pravi hardver da vaš projekt izgleda najbolje!

Klasično jednostavan, elegantno dizajniran…..savršen kompliment za putokaze.


Metro odstojnici se mogu dobiti kao:

  • Jednopanelni noseći sustav
  • Dvopanelni noseći sustav

NATPISNI_SISTEMI_metro_odstojnici
Sofisficirani stajling s preciznim projektiranjem za izgled koji stvarno privlači pogled.


Elite odstojnici se mogu dobiti kao:

  • Jednopanelni noseći sustav
  • Dvopanelni noseći sustav

NATPISNI_SISTEMI_elite_odstojnici
Pomoću ovog dizajnerskog i po cijeni povoljnog nosača prikažite širok raspon proizvoda.


Metro prihvati daju savršeni završni dodir svakom projektu postavljanja putokaza.
Na raspolaganju su četiri različite završne obrade.
NATPISNI_SISTEMI_metro_prihvati


Metro ukrasni vijci
NATPISNI_SISTEMI_metro_ukrasni_vijci


Metro Easel sustavi su idealan proizvod za kompletiranje vašeg sustava putokaza unutar građevine.
NATPISNI_SISTEMI_metroEasel_sustavi
Raspoloživ u višestrukim završnim obradama i izvedbama.


Meridian sustav ovjesnog kabela daje odličnu alternativu prema zahtjevima građevine/unutarnjeg uređenja
NATPISNI_SISTEMI_ovjesni_kabel


Držači stolne pločice u „direktorskom“ stilu su jednostavan i profesionalan način prikazivanja pločica s imenom i/ili oznake osobe. ClearPath stolni držači odlično izgledaju na stolu ili na pultu. Pločice s imenom mogu se ugurati i mijenjati po potrebi. Klasični držači se mogu dobiti u izvedbi hrapavo srebrni ili hrapavo zlatni.
NATPISNI_SISTEMI_drzaci_plocice


ClearPath Classic zidni držači su savršeni za područja gdje želite prikazati pločice s imenima ili ID oznakama na vratima, zidu, ili na nekoj drugoj ravnoj površini.
NATPISNI_SISTEMI_zidni_drzac_clearpath
Ovaj zidni držač ima otvore na oba kraja tako da se umetak može brzo izmijeniti. Klasični zidni okviri mogu se dobiti izvedbi hrapavo srebrni ili hrapavo zlatni ili crni.


Modularni znakovi i putokazi

Triline je modularni sustav znakova konstruiran imajući na umu maksimalnu funkcionalnost i jednostavnost. Uz jedinstveni fokus na svestranost, Triline je temeljno rješenje za projekte znakova i u zatvorenom i na otvorenom i rješenja za nalaženje puta. Svaki se Triline projekt može prilagoditi specifičnim potrebama te omogućuje precizniju ugradnju, a istodobno daje optimalno rješenje za sustav putokaza. Triline sustav nudi raznolika rješenja za bilo koji objekt koji zahtijeva arhitektonski zahtjevan i estetski primjeren sustav putokaza.
NATPISNI_SISTEMI_triline-modularni-sustav-znakova

Primjene
Svi Triline sustavi izvedeni su tako da prihvaćaju različite načine izradbe i tiska: umeci od plastičnih laminata s mogućnošću laserskog i alatnog graviranja, uključujući materijale sukladne po ADA, vinilna grafika za primjenu u zatvorenom i otvorenom prostoru, sitotisak, izravni digitalni tisak na aluminijske površine, umeci od sintetičkog supstrata s fotopolimernim i digitalnim tiskom debljine do 1,7 mm, fotoreflektirajući materijali za sigurnosne znakove, ručno pisanje slova.
NATPISNI_SISTEMI_triline_primjena

Rješenja
Triline obitelj sustava okvira može se konfigurirati za sve aplikacije uključujući: znakove na vratima, znakove „zastave“, viseće znakove, modularne dvostrane toteme, više znakova na stupovima (unutra/napolju), znakove na stupu i panelima na otvorenom, stolne znakove, znakove u telefonskim imenicima, modularne toteme za tekstualne znakove, modularne trokutaste toteme, slobodno stojeće stupove (moguće pozadinsko svjetlo), dizajn „tanke kutije“ za veće putokaze u zatvorenom prostoru, s ili bez osvjetljenja.
NATPISNI_SISTEMI_triline_rjesenja1
NATPISNI_SISTEMI_triline_rjesenja2
NATPISNI_SISTEMI_triline_rjesenja3

Ekološki dizajn
Triline International sustav putokaza pozorno pazi na utjecaj na okoliš. Analiziramo svaki vid naše proizvodnje, od projektiranja preko izrade pa do isporuke, a da bismo bili što je moguće više učinkoviti i ekološki odgovorni. Triline sustav se koristi najboljim sirovinama i mehanizmima za zaštitu od oštećenja/krađe da se tako osiguralo dugogodišnje korištenje bez potrebe za održavanjem. Triline okviri i komponente se projektiraju tako da se mehanički učvršćuju na osnovicu (podlogu) što eliminira potrebu za korištenjem ljepila koje može biti štetno za okoliš. Osim toga, u sastavljanju okvira ne koristi se ljepilo, a ljepilo nije potrebno ni za pričvršćenje znakovnih supstrata u Triline sustav.

Jamstvo
Triline u proizvodnji i izradi koristi samo materijale najviše kvalitete koji se mogu potpuno oporabiti na kraju vijeka korištenja proizvoda. Triline koristi samo pravi 6060-T6 aluminij što osigurava konzistentnu boju po cijeloj dužini izratka. Ova tvrdoža omoguće lakoću u proizvodnji da bi spriječile „mrljice“ u gotovom, tj. izrađenom znaku.

Triline nudi dvije jedinstvene stvari. Prvo, sustav stezaljki (clip-on) omogućuje jednostavnu izmjenu pomoću specijalnog ključa za Triline okvir. Ključ za okvir koristi se za brz i učinkovito vađenje i zamjenu znaka, tekstualnog znaka ili totema. Drugo, Triline sustav je otporan na neovlašteni pristup zahvaljujući patentiranoj zaštiti „protiv vandalizma“.

Download

Katalog polugotovih znakova DeSign PDF
Katalog polugotovih znakova Alliance PDF
Katalog polugotovih znakova JazZ PDF
Katalog polugotovih znakova Hi-Tech PDF
Katalog polugotovih znakova Splendid PDF
Katalog polugotovih znakova EXterior PDF
Katalog polugotovih znakova Totem Multifunctional PDF
Katalog polugotovih znakova Pylons PDF
Katalog ClearPath 2009 PDF
Tehnička brošura i Uputstvo ClearPath/Triline PDF