ID BEDŽ ZLATNI - izmjenjivo ime
Bedz_zlatni
Bedž 68x33mm s zlatnim finišem, dostupan s PVC prozirnim umetkom za papir. Bedžu je za montažu potreban nosač. Stoga preporučamo jedan od magnetnih nosača iz naše ponude. Pri narudžbi zatražite šablonu u Microsoft Word formatu za ispis predložaka imena. Aplikacija: laserska gravura, sitotisak, tampon tisak, direktni inkjet tisak…itd.
ID BEDŽ SREBRNI - izmjenjivo ime
Bedz_srebrni
Bedž 68x33mm s srebrnim finišem, dostupan s PVC prozirnim umetkom za papir. Bedžu je za montažu potreban nosač. Stoga preporučamo jedan od magnetnih nosača iz naše ponude. Pri narudžbi zatražite šablonu u Microsoft Word formatu za ispis predložaka imena. Aplikacija: laserska gravura, sitotisak, tampon tisak, direktni inkjet tisak…itd.
ID BEDŽ BIJELI- izmjenjivo ime
Bedz_bijeli
Bedž 68x33mm , dostupan s PVC prozirnim umetkom za papir. Bedžu je za montažu potreban nosač. Stoga preporučamo jedan od magnetnih nosača iz naše ponude. Pri narudžbi zatražite šablonu u Microsoft Word formatu za ispis predložaka imena. Aplikacija: sitotisak, tampon tisak, direktni inkjet tisak…itd.
NOSAČ BEDŽA - PRIBADAČA
Nosac bedza s pribadacom
32mm nosač bedža pribadača s duploljepivom folijom za montažu na kućište ID Bedža ili neke druge pločice s imenom. Minimalna narudžba 100 komada.
NNOSAČ BEDŽA - MAGNETNI
Nosac bedza magnetni 33x10mm
33x10mm nosač bedža magnetni s duploljepivom folijom za montažu na kućište ID Bedža ili neke druge pločice s imenom.
NOSAČ BEDŽA - MAGNETNI
Nosac bedza magnetni 2 45x13mm
45x13mm nosač bedža magnetni s duploljepivom folijom za montažu na kućište ID Bedža ili neke druge pločice s imenom.
NOSAČ BEDŽA - MAGNETNI (METALNI)
Nosac bedza magnetni 45x13mm
45x13mm nosač bedža magnetni kompletno izrađen od metalnih dijelova s duploljepivom folijom za montažu na kućište ID Bedža ili neke drugpločice s imenom.